Smart Cleaning System nudi nove koncepte i visoke standarde u oblasti čišćenja i održavanja poslovnih, privrednih i stambenih objekata, kao i niza drugih usluga u ovoj izuzetno dinamičnoj privrednoj grani.
Kontaktirajte nas!Zbog ubrzanog ritma života, veoma često nismo u mogućnosti da posvetimo dovoljno pažnje i ljubavi našim najmilijim.

Uslugom pomoć u kući svim našim starijim sugrađanima pružamo mogućnost da olakšaju svoje svakodnevne obaveze. Angažovanjem osoblja Smart Cleaning Systema omogućićete sebi ili vašoj porodici neophodnu pomoć i više slobodnih trenutaka.

Osobama kojima je potrebna dodatna nega, u mogućnosti smo da pošaljemo iskusne negovateljice koje prema potrebama mogu stalno da budu na usluzi.

Pomoć u kući obuhvata:

  1. Pomoć kod obavljanja svakodnevnih kućnih poslova.
  2. Kompletna nega starih ili nepokretnih lica.
  3. Nabavka hrane, pripremanje obroka, hranjenje.
  4. Plaćanje računa, preuzimanje lekova i sl.
  5. Održavanje čistoće objekta i manje popravke u objektu.
  6. Peglanje veša.
  7. Dežurstvo 24h nedeljno ili prema potrebama.
  8. Periodična nega u toku dana (ujutru i/ili uveče).
  9. Konsultacije sa stručnim licem

Zbog specifičnog karaktera usluge, predlažemo da nas pozovete i da nakon konsultacija sa našim stručnim licima izaberete oblik nege koji najviše odgovara vašim potrebama ili potrebama vaših najmilijih. Po definisanju usluge pristupa se skapanju Ugovora kojim se precizno regulišu prava i obaveze između negovanog lica i Smart Cleaning Systema.

Ukoliko lice kojem je potrebna nega ili pomoć u kući, živi u stambenoj zgradi koju održava Smart Cleaning System, na ukupnu mesečnu nadoknadu odobravamo dodatnih 10% popusta .