Smart Cleaning System nudi nove koncepte i visoke standarde u oblasti čišćenja i održavanja poslovnih, privrednih i stambenih objekata, kao i niza drugih usluga u ovoj izuzetno dinamičnoj privrednoj grani.
Kontaktirajte nas!Građevinskim firmama i investitorima nudimo uslugu kompletnog čišćenja stambenih objekta pred tehnički prijem i useljenje.

Naša usluga zasniva se na tri nivoa čišćenja objekta. Posebno razvijan koncept čišćenja objekata garantuje visok kvalitet i brzinu obavljenog posla. Poseban metod uklanjanja folija za stolarije bez grebanja, korišćenje sredstava koja ne oštećuju parkete, hromirane ograde, uvoznu keramiku, učiniće da vaš objekat bude vrhunski očišćen u rekordnom roku.

U svom dosadašnjem radu, Smart Cleaning System obavio je čišćenje zgrada pred useljenje na teritoriji Novog Sada ukupne površine preko 5000 m/2. Svim potencijalnim klijentima na zahtev dostavljamo listu sa referencama.

Nakon što Smart Cleaning System kompletno očisti vaš stambeni objekat, on će odmah biti spreman za useljenje, bez bilo kakve potrebe za dodatnim čišćenjem!