Smart Cleaning System nudi nove koncepte i visoke standarde u oblasti čišćenja i održavanja poslovnih, privrednih i stambenih objekata, kao i niza drugih usluga u ovoj izuzetno dinamičnoj privrednoj grani.
Kontaktirajte nas!Smart Cleaning System u mogućnosti je da vam ponudi jedinstveni paket usluga na tržištu Novog Sada za održavanje ulaza stambenih zgrada na mesečnom nivou.

Dinamičan tempo razvoja Novog Sada u proteklih nekoliko godina, u značajnoj meri izmenio je modele stanovanja u našem gradu. Iz pretežno individualnih stambenih jedinica, sve više se teži ka novim konceptima kolektivne izgradnje stambenih jedinica koje pružaju veći komfor i kvalitet stanovanja. Međutim ovi trendovi do sada nisu bili u dovoljnoj meri praćeni pružanjem kvalitetnih usluga održavanja i čišćenja stambenih objekata na mesečnom nivou.

Dinamičan razvoj stanogradnje mora da bude praćen novim pristupom i modelima usluga čišćenja, a sve sa ciljem povećanja kvaliteta života u Novom Sadu.

Iz tog razloga Smart Cleaning System uvideo je potrebu da tržištu Novog Sada ponudi jedinstveni paket usluga u skladu sa visokim standardima, za održavanje ulaza stambenih zgrada na mesečnom nivou.

Sklapanjem ugovora sa našom firmom dobijate izuzetan kvalitet obavljenog posla čišćenja i održavanja vašeg ulaza, korišćenje najkvalitetniji hemijskih sredstava i opreme za čišćenje, odgovorno, uniformisano i ljubazno osoblje, uz kontinuirani nedeljni nadzor naših supervizora nad obavljenim poslom. Istovremeno svim stanarima ulaza koji ima sklopljen Ugovor o održavanju čistoće sa našom firmom, pružamo niz popusta za druge usluge čišćenja iz naše ponude.

U zavisnosti od vaših potreba možemo Vam ponuditi dve vrste ponuda:

Standardna ponuda

Premium ponuda

Održavanje ulaza na mesečnom nivou predstavlja jednu od najtraženijih usluga naše firme. Proverite zašto je naša ponuda najkonkurentnija na tržištu i zašto nam novosadske Skupštine stanara poveravaju na održavanje njihove ulaze.

Za detaljniji opis i dostavljanje ponuda, molimo Vas da nas kontaktirate.