Smart Cleaning System nudi nove koncepte i visoke standarde u oblasti čišćenja i održavanja poslovnih, privrednih i stambenih objekata, kao i niza drugih usluga u ovoj izuzetno dinamičnoj privrednoj grani.
Kontaktirajte nas!Iz nastojanja da sa svim našim klijentima ostvarimo dugoročnu saradnju na osnovu kvaliteta usluga koje im pružamo, opredelili smo se za razvijanje sopstvenog, unapređenog koncepta čišćenja. Iz tog razloga u okviru Smart Cleaning Systema formiran je trening centar za osoblje angažovano u našoj firmi.

Svi kandidati za posao u firmi Smart Cleaning System  prolaze kroz sveobuhvatni program obuke u našem trening centru.

Naši treninzi omogućavaju usavršavanje postojećih i razvijanje novih veština čišćenja. Posebna pažnja poklanja se odnosu između klijenata i angažovanog osoblja. Osoblje koje je završilo ovako koncipiranu obuku u svom radu ispunjava visoke standare u obavljanju usluga čišćenja.

Naše osoblje je ljubazno, profesionalno, uniformisano i u svom radu nastoji da odgovori na sve vaše zahteve u oblasti održavanja čistoće objekta.
Želite postati član našeg tima? Pošaljite nam Vaše podatke, radno iskustvo i opis posla koji biste obavljali a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Prijavu možete preuzeti ovde>>