Smart Cleaning System nudi nove koncepte i visoke standarde u oblasti čišćenja i održavanja poslovnih, privrednih i stambenih objekata, kao i niza drugih usluga u ovoj izuzetno dinamičnoj privrednoj grani.
Kontaktirajte nas!Smart Cleaning System je privatna firma osnovana 2009.godine sa idejom da na tržištu Novog Sada i bliže okoline ponudi nove koncepte i visoke standarde u oblasti čišćenja i održavanja poslovnih, privrednih i stambenih objekata, kao i niza drugih usluga u ovoj izuzetno dinamičnoj privrednoj grani.

Naš sistem rada i usluge koje pružamo razvijene su tako da mogu da zadovolje sve potrebe klijenata za visokom čistoćom u vrlo kratkom vremenskom periodu od upućivanja zahteva, bez obzira da li se radi o privatnim ili poslovnim objektima. Ono što nas razlikuje od sličnih kompanija, jeste nastojanje da vas saslušamo i da zajedno sa vama izradimo modele usluga koje najviše odgovaraju vašim potrebama.

Svi naši postojeći i budući klijenti u Smart Cleaning System-u mogu pronaći pouzdanog partnera koji je u stanju da u vrlo kratkom vremenskom periodu odgovori na njihove zahteve za pružanje usluga čišćenja.

Pored iskusnog osoblja koje je prošlo kroz obuku firme Smart Cleaning System i najkvalitetniji sredstava i opreme koju koristimo u pružanju naših usluga, sklapanjem Ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji sa nama, svim našim klijentima garantujemo diskreciju i profesionalni odnos.
Ispunite prazna polja kako biste se prijavili na mailing listu putem koje ćete primati e-mail poruke o SCS novostima